20. маја 2021 · Категорије:Hajave

Правни факултет Универзитета у Београду и Фондација „Регистар националног интернет домена Србије“ организују други „Интернет дијалог“ јуна 2021. године. Конференција ће се одржати онлајн и биће преношена на „Јутјубу“: СТРИМИНГ ЛИНК.

Програм скупа можете преузети овде.

21. августа 2020 · Категорије:Hajave

Због тренутне здравствене ситуације, Организациони одбор конференције „Интелектуална својина и интернет“ одлучио је да се конференција одржи онлајн 4. септембра 2020. године. Стриминг конференције почиње у 10.00 часова и може се пратити преко Zoom платформе и преко „Јутјуба“. Програм конференције доступан је овде.

Стриминг конференције:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=xPv0ADhs8bc&feature=youtu.be

07. маја 2020 · Категорије:Hajave

Због пандемије болести COVID-19, одржавање пете конференције „Интелектуална својина и интернет“ је одложено за 4. септембар 2020. године.

09. марта 2020 · Категорије:Hajave

Пета конференција „Интелектуална својина и интернет“, коју заједнички организују Правни факултет Универзитета у Београду и Фондација „Регистар националног интернет домена Србије“ (РНИДС) биће одржана 5. јуна 2020. године. На конференцији ће учествовати водећи стручњаци за право интелектуалне својине из региона, који ће разматрати актуелне теме из ауторског права, права жига и назива интернет домена. На овогодишњој конференцији учествоваће два међународна стручњака – проф. др Кристина Ковалик Банцик, судија Општег суда Европске уније, и др Александар Крикенер, истраживач у Центру за информатику, право и друштво Универзитета у Намиру (Белгија).